Oct 18, 2008

ehemmm..


State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.


tagged dari dak qaseh..


1. saya ni sangatlah suka kucing..kucing..kucing...sampai kengkawan panggil mama kucing..adik2..mak..ayah..dan husband tersayang pun suka kucing..


2. saya ni langsung tak memilih soal makan..sedap ke tak sedap saya bantai je..tak sedap saya makan sikit..sedap saya melantak habis le..


3. sangat suka le menonton drama bersiri korea dan jepun..saya rasa cerita Gong..My Girl dan With Love tu ntah berapa kali saya tengok..walaupun kengkadang terasa amatlah membuang masa


4. saya suka sangat main game PS2..sampai husband belikan set PS2 untuk bini dia ni..dan game yang saya suka tu adalah game SIM..ni lagi satu buang masa


5. masa belajar dulu sangatlah tak pandai add math dengan fizik...tak sangka dah 7 tahun saya jadi cikgu untuk subjek2 itu....


6. saya susah nak marah..tapi bila marah.saya cenderung menjadi pendendam..Ya Allah..ampun..


7. dalam kelas yang saya ajar biasanya saya ada student feveret..tapi..student tu tak semestinya pandai...cantik..hensem...cuma saya suka dengan student yg ade personaliti menarik..dan hanya saya je yg tau siapa student tu..dan suka tak bermakna pilih kasih...kalau salah tetap salah jugak


8. saya sangatlah tak pandai menjahit..setakat jahit baju2 atau seluar2 koyak bolehlah..yg lain hantar kedai


9. suka sangat minum kopi dan yang seangkatan dengannya (dalam usaha mengurangkan ketagihan)


10. sangat suka suasana selepas hujan..nak nak kalau petang...rasa damai sangat..


11. sangat takut memandu..walaupun dah 3 tahun ade lesen ..saya rasa semua orang nak langgar saya kalau saya memandu..lesen kereta saya menjadi hiasan jer..begitu jugak keretanya..Tahniah kepada husband kerana terpaksa menjaga kereta saya juga..huwaaa...


12. suka sangat dengan hasil seni..terutamanya gambar..lukisan dan hasil penulisan


13. saya tak tahu berapa kali dah saya baca novel Restu karya Ismail Kasan...dan saya menangis setiap kali membacanya..


14. sangat menghargai erti sebuah rumah..kerana rumah menyimpan seribu rahsia..kepahitan..kesedihan..kegembiraan..dan kebahagian


15. sangat obses dengan nombor...bukan main nombor ye...


ok..tagged ini ditujukan khas untuk.. Puan mizzgee..jawab ye..jgn tak jawab...

2 comments:

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

"saya rasa macam org nak langgar say jika memandu.."

ha ha ha...ni kira kategori psycho nih..ahakkkkkkkks

Adry said...

Yeap... saya pun suka kucing! hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com