Sep 8, 2008

Di Tagged


sebab saya telah ditagged oleh cikgu BH..saya ikut je le...(tak pandai benornya tagged mentagged ni)

dan kengkawan yang telah ditagged ikut je arahan ni

1) juz copy n paste the image n post it to ur blog
2) then pilih 5 rakan2 utk menerima homework ini, lebih pon takpe
3) tinggalkan msg kepada rakan2 ituh sbg 'alarm' bhw mereka telah di-tag
(arahan ni pung copy-paste jer..hehe)

dan kengkawan yg terpilih tu adalah
-syahna
-nurain
-santalia
-sikachak
-azisazahar

3 comments:

santalia said...

Ala Nordee aku tak pandai mengtag ni nantilah aku cuba anyway time kasih sbb pilih blog aku utk ditag

Superb GURU BaniHassim said...

hehehe...
mari kite tagg ramai2 lagi... ;)

Si Kachak Suparjo said...

choih!!