Jan 26, 2013

Learning Library

hari tu masa balik dari airport senai sementara nak tunggu flight ..saya jalan-jalan melawat kedai-kedai kat airport ni..masuk kat MPH..sungguh lama betul rasanya saya ni tak membeli buku..melawat kedai buku memang sesuatu yang sangat mengembirakan..wink wink..tapi tu lah tak boleh nak berlama dalam MPH tu..last-last dapat buku untuk budak-budak tu jugak

biasa beli sebuah buku RM 5.90..yang ni 8 buah siap dengan kotak simpan buku RM29,90


untuk kakak

untuk adik

jadi masa kat dalam kapal terbang tu ada le kativiti mereka..kalau tak asyik menyaran mak dia..kadang-kadang setiap kali nak naik kapal selalu je merancang apa aktiviti yang harus diisi selama 2 jam setengah itu..biasanya saya akan ambil masa makan lama-lama supaya diorang tak boring..


oh ye..disebabkan buku mama ak dapat..maka mama pun carilah laman web MPHonline untuk membeli belah novel.. ;)

1 comment:

myfreeminded said...

Cantik dan murah, menarik tu.:)