Nov 7, 2008

MATAHARIKU


Tertutup sudah pintu, pintu hatiku
Yang pernah dibuka waktu hanya untukmu
Kini kau pergi dari hidupku
Kuharus relakanmu walau aku tak mau

Reff1:
Berjuta warna pelangi di dalam hati
Sejenak luluh bergeming menjauh pergi
Tak ada lagi cahaya suci
Semua nada beranjak aku terdiam sepi

Reff2:
Dengarlah matahariku, suara tangisanku
Kubersedih karna panah cinta menusuk jantungku
Ucapkan matahariku puisi tentang hidupku
Tentangku yang tak mampu menaklukkan waktu

Back to reff 1

Back to reff 2

tengah suka lagu ni...suara agnes gemersik betul..pastu gambau yang kat atas tu tengah nak mencuba photofunia yang dah lama di cuba oleh orang lain..sungguh ketinggalan keretapi...sebab saya suka meow..saya buat le kengkonon meow tu pun suka saya jugak...mmuuhaahaa..sesuai tak mood dalam gambar tu(muka saya je ye..tak masuk gambau kucing) dengan lagu ni...apa kata anda?

7 comments:

Tirana said...

Ingatkan sajak yang nordee tulis..rupa-rupanya lagu..hehehe.. Ha'a comel muka nordee masuk TV yang ditonton oleh kucing yang cute..hehehe

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

Fotopunia?...apa ke benda?..

suriati said...

lagu ni mmg aku suka banget! dan kucing mmg x tinggal yer

syah shah said...

comey jek kucing tuh tengok skrin depan... hahahahahah :D :D

emosi yang akak tunjuk tuh kira boleh masuklaa dengan lagu tuh... :D

kabussenja said...

alahai matahariku... hari2 kudengar diofis yg dipasang oleh ofismateku.. sampai aku leh hafal lagu ni...

Adry said...

lagu ni memang best dan sesuai sungguh ngan keadaan saya sekarang... isk isk


Adry @ http://www.adrysabry.com

ku tak sempurna said...

tak pernah dgr lagu ni... huhuhuhuhu ketinggalan keretapi tul la aku ni... nak try cari aar... sedap sgt ke??

layan blues nmpk :D...
kucing comey, tak sesuai ngan kesedihan aar... just my 2 cents