Jul 9, 2009

KELAHIRAN







Salam semua...lama dah tak updatekan blog ni...
Alhamdulillah..saya selamat melahirkan seorang putera pada 26/06/09 ..yang lalu..sepatutnya saya due 25 julai..atas sebab masalah kesihatan saya yang tak berapa baik..doktor menasihatkan untuk kelahiran lebih awal....saya sangat2 bersyukur..saya dan bayi saya sihat...nantilah saya cerita lagi..kat sini saya uploadkan gambar si kecil saya...ARIQ B. AZIZUL...

13 comments:

Zarina Abd.Rahman said...

Tahniah dilla dan ijul....aku tunggu baby baru kau.Alhamdulillah dapat tengok gak...banyak rambut...macam ijul he he he

Chekgu BaniHassim said...

tahniah cikgu dan suami...
alhamdulillah...
ariq...simple je name..
kelak tak nyusahkan cikgu SUP nak buat registration exam...
hehe

btw, semoga baby dan cikgu sihat...

T.u.Y.a said...

alhamdulillah..
tahniah n semoga semakin ceria dengan kehadiran orang baru..cumel..

ONE ZABA said...

tahniah la....moga dilimpahkan rahmat dan rezekiNya.

kabussenja said...

Tahniah... smoga lebh ceria hidup anda skluarga... amin...

Tirana said...

Tahniah..Comelnya baby..

umie@kakyong said...

nordee... tahniah... alhamdulillah Allah telah mengkabulkan apa yg di hajati...semoga lebih berseri dan ceria dgn kehadiran nya... dah ada 2 baby ni mmg bz la yer...

~keMBarAabdi~ said...

salam.maybe i'm late...
tapi congrats cikgu...
cute baby tu...

mizlan said...

tahniah buat ijul n dila...muka ada iras2 si dila..bulan ogas kami dtg la tgk baby

syah shah said...

Tahniah Kak!!

Simple sungguh nama tu... Tapi sedap bunyinya... Err... Maksud dia ape ye kak?

Ape pun... Tahniah sekali lagiii... :D :D

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

welcome to the world little Ariq ! minum susu banyak2 yer...biar besar mcm Kakak Zuyyin...

CatlinaFly said...

tahniah....buat cikgu nordee & suami atas kelahiran ariq

serunaimalam said...

Tahniah, semuga bertambah ceria & bahagia rumahtangga.