Jun 14, 2009

CIK YIN..BIBAH..dan MAK LILI


muka cik yin baru bangun tido..huhu


Disebabkan aku ni ada berbelas ekor kucing..maka anakanda tercinta pun suka jugak dengan minatang nih..hehe..dan yang peliknya kucing2 ni pun suka ngan cik yin...tidur pun nak join...tapi bila cik yin mula melalak semua lari..haha..bingit agaknya telinga..kat sini ada gambar mak lili(kucing paling tua kat rumah ni) bersama cik yin...sibuk nak join sama adalah bibah yang telah hitam telinganya akibat air liur cik yin dan sangatlah masham baunya..huhu

7 comments:

Tirana said...

Aduhai...comelnya baby dan kucing tu..

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

tahan pulak Yin dengan bulu2 kucing..tapikan, berhati-hati la dengan bulu kucing...baby mungkin tak tahan..aku agak la..ikut pengalaman anak aku...mugkin yin, lain..

wallah hu alam

syah shah said...

Zuyyin tahan oklaa kan... cam saya suka gak kucing, tapi tak tahan bulu... Hohohohohoh :D :D

Tomeynya Cik Yin... Rasa nak gigit-gigit pipi tembam dia tu... Mueheheheheheh :D :D

Safiya said...

TEMBAM BAM BAM BETOI LA DIA GEREM NYA... SUSU PE HANG BERI

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

leh tahan jugak yin ni yer...ada kucing ..ada beruang sekor...hehehe..leh main sama2 elok2 lak tue....

Qaseh Qasturi said...

tomei nanih...
semoga akk selamat melahirkan adik yin...
jangan risau2 yerk...
kami doakan akk dan baby selamat dan sihat....

CatlinaFly said...

wah..leh join tido sekali ek nyanyau tuh!..

sy pun peminat kucing, tapi sejak e-ein lahir, kucing2 semua (ade 2 ekor) dikurung dlm bilik belakang...zuyyin umur bpe bulan u introduce dgn kucing?e-ein dah 4 bulan tapi sy tak berani lagi nak introduce dgn kucing2 sy...

(psst: sy bukanlah kejam..bilik belakang tu luas yang amat..mmg bilik tido kucing2 sy,sy bela kucing indoor,biasanye diorg bebas berkeliaran dlm umah..tapi skrg diorg duk dlm bilik tu je, sekali sekala bg gak main2 kat ruang dapru & pantry tmpat jemur kain..)