Jan 16, 2009

Si Montel Saya


kiut tak


ni lah si montel saya...umur dia dah nak masuk 2 bulan...dah pandai ketawa bila kena agah...dan dah pandai nangis bila kena tinggal...tak banyak meragam...sama je macam bayi lain..bila lapar..lampin basah..perut kembung dia nangis ler..jadi anak yang baik ye sayang...mama sayang yin..

16 comments:

Azwani Shaari said...

alalalala, tomeyynyaa :D

AziS said...

best yer dah ada anak sendiri...ermmm jaga baik2 ya :)

syah shah said...

mak oiii... tembamnye pipi diaaa... kalah pipi saye ah kalo camnih... kih kih kih kih

Geram betul tengok... tolong gigitkan skett pipi dia untuk saye ye kak? :D :D

TINTA JAMIL said...

comelnya! anak jadi penghibur di kala sepi dan duka. senyum dan tawanya pasti menawan hati.

Chekgu BaniHassim said...

merah dan chubby sungguh pipinye itu...
geramm...

santalia said...

Wah dah besar dah bolehlah mintak adik lagi hee hee.

che mat said...

Setuju Chekgu !!

Qaseh Qasturi said...

lalalal..tomeinye dak yin...dah 2 bulan....
kejap saje mase berlalu...senyum dia buleh buat kita lupe masalah seketikakan...

semoga akk sihat2 selalu...

xiiinam said...

Lama tak jenguk si Zuyin ni....
Bertambah montel...
Maknya camne....lagi montel tak..he..he..

xiiinam said...

Lama tak jenguk si Zuyin ni....
Bertambah montel...
Maknya camne....lagi montel tak..he..he..

Sufi Idany said...

salam....akak.... comelnya.... suke tgk.... lama tk masuk umah akak sorry tak der kesempatan macam dulu lagi laa kak.... sy ngaja kat bintulu,pedalaman 1.... SK Sungai Sengian.... kwsn penan n iban....

Auntie Ida arap yin jadi anak yg baik tuk mama.... :D

serunaimalam said...

saya dah 12 tahun tak timang baby ni...ermmm geram jugak sekali tengok..mungkin timang cucu la pulak lepas ni...

umie@kakyong said...

lamanya tak kesini... tenguk2 baby dah montel.. eee geramnya.... hidung mancung...

syah shah said...

kak Dee, apdetlaa lagi gambo Zuyyin yang montel dan tomeyy tuh... Heeheheheh... Geram plak tengok kaki dia tuh, rase nak gigit... tolong gigit buleh?? Hahahahahah :P :P :P

Muhafis said...

mmg kiut anak akak..mmg lahir2 dah montel eyk? heheh

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛