Jan 29, 2009

Hari Sukan Sekolah


lom start pun lagi ni

pelajar-pelajar yang sangat kasihan...penat belari 400m sekali lupa baton..boleh gitu..hari ini dalam sejarah sukan SFX

ketua-ketua rumah sukan menaruh harapan yang tinggi..huwaa..

Aksi manja Puan Ramlah dan Cikgu Asrul

Akhirnya rumah Hijau Juara Lagi untuk kesekian kalinya...huhu(dengan riaknya saya mendabik dada sebagai guru rumah hijau)

Sukan sekolah tahun ni diadakan pada minggu kedua selepas naik sekolah..walaupun agak tergesa-gesa...Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..cuma hari kedua je...hujan lebat masa perasmian...tapi tetap juga diteruskan..tahun ni saya bertugas di bahagian acara padang lompat kijang...tak de le penat sangat..setelah hampir 6 tahun jadi penjaga masa..huwaa..best memang best..tapi jadual padat sangat sampai ke hari terakhir..

10 comments:

Chekgu BaniHassim said...

waaaa...
budak2 sabah yg jadik sprinter tu, gebu2 sgt...

huhu...
gambar cikgu nordee takde ke??

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

awal nya buat sukan...


kelam kabut la...awal sangat..

cuma teringat masa ngajaq kat SBPS (dulu la)
skang SMESH, bukit padang..selalu budak keningau, tambunan yg belajaq sekolah ni mrmang atlit...berbakat.

fayd said...

Assalamualaikum..awal jg sukan..sekolah sy minggu hr rabu ngan khamis. Tp..sebelum tu kena key-in markah excel dulu heheheh

Safiya said...

KANAK-KANAK PRA LAMBAT LAGI BEB

azisazahar said...

awal yer sukan

syah shah said...

kesiannye... dah lari jejauh buleh lupe baton plak... mueheheheheh... kesian sunggoh...

nordee said...

re: BH...gebu ek..jangan jeles

re: cikgooden...budak keningau memang gile sukan pun

re: Fayd...kita tak terlibat excell arr tahun ni

re:safiya...ajr kanak2 pra ke?

re : azisazahar..a'a...awal tahun ni

re:syah..tulah pasal...frust bebudak tu..siap ade yg pengsan lak tu

syah shah said...

hui... sampai pengsan?? isk isk isk... tambah tambah kesiannye... isk isk isk isk.... *sambil geleng-geleng kepala*

TINTA JAMIL said...

kesian diorang. takpelah, Sejarah yang tak dapat dilupakan. kadang-kadang mengingatkan diorang agak melucukan juga...apa tidak lari tanpa baton...

Fly said...

salam singgah cikgu, dah sukan sekolah ye, anyway sekolah saya next week.. begitu bersemangat ye pelajar2 u tu