Aug 9, 2010

PERKEMBANGAN ARIQ


HAI...nama saya Ariq b. Azizul...saya budak baik tau...


yehaaa...nak jadi penjaga gol..tapi sayang World Cup dah habis..tu yang meroyan tu



wah...sungguh syurga sekali dapat main pasir

Lebih kurang setahun sebulan...usia Ariq...dan dah lebih sebulan jugak Ariq pandai jalan...laju je dia sekarang...tapi berat badan masih tak berapa naik...padahal makan boleh tahan selera...

Ariq dah pandai flying kiss..bersungguh-sungguh dia buat flying kiss tu...kiut betul..ariq dah pandai tunjuk diri dia bila mama tanya ...Ariq mana? ..nanti dia cakap..ni ni ni..hehe...kiut je si comel sorang ni..

Ariq dah pandai menyakat kakak Yin...kalau kak Yin minum susu...ariq ambik je botol susu kakak dia..bila kakak dia menangis....dia menyengih jer...kalau mama cakap..jom mandi...ariq dah pegang baju dia suruh bukak....tapi bila ariq nangis...muahaaaaaa...punyalah kuat suara dia...getan mama..

Ariq suka sangat makan roti canai...Ariq boleh habiskan setengah roti telur..cicah kari atau dal...sangat berselera tengok dia makan...
MAMA BAHAGIAAAAA SANGAT DENGAN KEHADIRAN ARIQ...MMMUUAAH

2 comments:

syah shah said...

mungkin dia lambat sikit besarnya... takpa... pelan-pelan... heheheheh :D :D

salam ramadhan kak... :D

en_me said...

chomeyynyerr..