Sep 15, 2009

Salam Aidilfitri


.....diam tak diam dah dekat penghujung Ramadhan tahun ni...Alhamdulillah..dikurniakan Allah kesihatan yang begitu baik sekali...walaupun saya menyusu badan untuk Ariq....Ramadhan dapat juga saya tempuhi...aktiviti sekolah yang agak padat dipenghujung tahun menyebabkan tidak terasa hari yang berlalu...Alhamdulillah ..silibus fizik form 4 dan form 5 telah selamat dihabiskan..tinggal nak buat ulangkaji je nanti...cuma add math form 4 je yang masih berbaki 1 bab...lepas raya la jawabnya...sebab sekolah dah mula cuti mulai 16hb....


persiapan raya...ala kadar sahaja...adalah 10 jenis kuih..baju raya tak dak lagi...esok baru nak shopping...itupun kalau ada yang berkenan..buatnya tak de...saya carilah jugak sehelai untuk ambil berkat aidilfitri dengan berbaju baru...zuyyin dah ada 2 pasang...cuma nak cari lagi 2 ke 3 pasang..dan kasut raya dia...untuk ariq..baju dia banyak lagi lom pakai..tapi belilah jugak kot sepasang dua..untuk suami...baju melayu kat Survay lah kot kui kui..takdenya nak tempah-tempah

3 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

gini gaya ala kadar ngko... nordee.??? ha ha ha...kemahen gak tu.

puterikurekure said...

sama la kite. raya ala kadar je tahun ni. maybe sebab nak sambut org baru. meriah raya tu cam kureng sket.

mizlan said...

10 jenis kuih dikara ala kadar ka?kami ni 3 jenis ja ni..dikira..ala apa ya?he2..buat ijul dan dilla ..selamat hari raya..maaf salah silap selama persahabatan kita..lanlina labuan