Aug 15, 2009

Cik Yin Yang Tak Feminin

dengan bunga kesayangan
muka poyos

minuman kegemaran


biskut tercinta


ramai ingatkan dia lelaki...cammana eh nak bagi dia nampak lembut sikit

Rasa lamanya cuti ....18 june sampai 1 September... rindu dah nak bertugas....tapi cuti yang panjang bolehlah dihabiskan dengan anak-anak...Zuyyin pun dah nak masuk 9 bulan...lasak yang amat...Ariq dah nak masuk 2 bulan...berat badan pun semakin bertambah...esok mak dah balik Melaka...setelah hampir 2 bulan jaga aku kat Keningau...mesti Cik Yin akan rindukan nenek dia...emmm..alahai...

6 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

muka dia macam pak dia laaa..

opsiedaisy said...

dila...yin minum apa tu? macam coke je....ehehe nia pun kadang-kadang org ckp mcm boy, so i byk pakai pink and sepit rambut...itu pun kadang2 org tanya "boy ke?"...takleh nak tolon...

Fly said...

geramnye melihat pipi tu, bam..bammm ahh..comel sangat2

syah shah said...

kasi rambut dia panjang-panjang, pastu buleh ikat tocang pokok kelapa... hik hik hik hik :P :P

Tak lama dah tu cuti... Seminggu lebih je lagi... Heheheheh

noorulaz said...

Along, cuba tambah kening bagi lebat sikit.. mesti macam sinchan..

@LiYaNNuaR said...

so cute... geram tang pipi!