Mar 16, 2009

Air Terjun Mahua


saya rindu tempat ini

kena paksa bergaya dengan abang dia...haha



pertapaan sang arjuna..kui..kui..(inilah mangsa terbaru lensa lakiku )

Dah lama saya tak ke sini...tempat ni memang cantik...pertama kali pergi masa camping Kelab Pencinta Alam 2002..masa tu kat sini hutan belantara lagi...yang tak tahan tu bila malam...sejuknya yang hamat...masa tu kami kongsi satu khemah 4 orang...khemah kecik je..saya duduk tepi sekali...bila tengah malam air embun menitis kena kat muka saya...memang tak boleh nak tidur...bayangkan le nak angkat wudhuk sembahyang subuh...adoilah...menggigil satu badan tapi pengalaman kat sini memang syok...3 hari kami berkehemah..puas mandi..(kena tunggu tengah hari baru boleh mandi)last saya pergi dulu tahun 2005..

Semalam husband pergi dengan adik dia...ingat nak ikut jugak ..tapi saya terpaksa ke sekolah untuk hantar analisis SPM 2008...tak pe lah lain kali saya join..lagipun sejak Adib (adik ipar) datang sini dia belum lagi ke sini..tengahhari diorang dah balik..hujan rupanya..kalau hujan bahaya nak mandi kat tempat macam ni..sekarang jalan kat sini dah aspal..dah ade tempat penginapan yg selesa..oh ya..Mawi dulu berlakon kat sini lah untuk filem Aduh Saleha yang tergendala iteww..

8 comments:

Fly said...

menarik sungguh tempat nih, sejuk mata memandang, mesti tenang je rasa dapat gi tempat sebegini. selamat bercuti cikgu.

syah shah said...

fuuhhhh... cam bess gilaa je tengok... Akak buat saya teringin nak pi air terjun... hihihihihih :D :D

kabussenja said...

tgk airnya buat aku jadi sejuk satu bdan..

Chekgu BaniHassim said...

huhu...
efek air terjun tu mmg superb...
modelnye je la amatur.huhu...

kalau dpt mandi-manda lagi besh...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

salam singgah...nordee satu skolah ngan Kak Min yer...saya ni jiran Kak Min...cantik gamabau2...

13may said...

nyaman aje rasa :)

nordee said...

re: fly...memang menarik pun...jom arr datang keningau..banyak subjek nak kena ambik gambo nih..

re : syah...mandi sampai kecut..hehe

re: kabussenja tau tak apa

re: BH...modelnya teengah berlatih

re: Mrs Mokhsin..mekasih..mekasih

re: 13 Mei mai arr datang Keningau

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛