Oct 26, 2011

Pine Resort Lagi


kami....sekeluarga



di pesta kubis kundasang


Kakak dan bunga..kat depan Pines




Pagi di Pine Resort


Mama ..bunga..dan ariq



ni kat Timpohon View Kinabalu Park..


Pesta Kubis Kundasang


KK...sebelum ke Kundasang

23 dan 24 Oktober kami sekeluarga bercuti ke Pine Resort sekali lagi...mengambil peluang merehatkan diri bersama anak-anak di samping menemankan adik dari Johor dan keluarga mertuanya datang bercuti ke Sabah.

Alhamdulillah...sangat seronok sekali berjalan anak beranak..semua happy terutama budak berdua tu...dua hari lagi nak jalan dah sibuk bercerita....awal pagi (4.30) yin dan ariq dah bangun ...nak berjalan punya pasal. Jam 6.00 kami bertolak dari Keningau ke KK. (jam 6 dah terang sangat dah kat sini) singgah sarapan kat Mc Donald Api-Api Centre. Lepas ke Pasar Tamu Gaya kami terus ke Kundasang...

Sampai Kundasang kebetulan ada Pesta Kubis...tapi acara dah habis dah...tinggal cabutan betuah dan nyanyi je..makan tengah hari kat Kedai mamak kat situ...lepas makan terus check in kat Pine Resort. Petang jalan kat Kinabalu National Park..percuma je masuk kali ni...sebab acara Climbathon baru je berakhir...sunyi je National Park..selalu meriah dengan para pendaki yang baru turun..

3 comments:

syah shah said...

kak Dee, review sket Pines Resort nih? Ingat nak pi KK next year... :D

Kalau ada rezeki, boleh jumpa kakak Yin & adik Ariq... :D :D

nordee said...

Pines Resort kat kaki gunung Kinabalu..ok..cantik tempatnya..

satu malam bilik ikut rate dari 180-rm220 beserta makan malam dan sarapan pagi

dari KK lebih kurang sejam setengah

datanglah...best...kalau ada rezeki boleh jumpa husna..hihi

syah shah said...

hehe, insyaAllah... tiket dah beli, cuma masih tengah cari tempat lodging... heheheh :D