Feb 2, 2011

KAWAN BAIK MASA SEKOLAH



inesen gilerr..


Masa zaman sekolah dulu..ni ler kawan-kawan baik aku..dari kiri...fadlina..maizlinda..cikgu azizah..zarina..fazilah..aku..masa ni form five..masih guna filem lagi..tahun 1994..warghh dah dekat 17 tahun berlalu...lamanya...

Kiranya semua ni kawan-kawan yang paling ngam masa sekolah dulu...sejak Form 1 sampai form 5..seingat aku macam tak pernah bergaduh ngan diorang ni...sangat ngam ...baik masa belajar ..masa makan.atau masa bermain..sangat sealiran...teringat masa buat Kajian Tempatan geografi masa Form 3 dulu..gigih..

Lepas sekolah..kami membawa haluan masing-masing...aku kat UTM...maizlinda kat USM..fadlina ngan zarina kat UITM..dan fazilah kat UPM...tapi...kami rajin betul berjumpa kalau cuti ..sakan berjalan..sekitar Melaka jelah..nak pegi mana lagikan..
..

masa ni kat Masjid Al Azim..lepas gi zoo..singgah sembahyang kat sini..baik je gaya masing-masing..berbaju kebangsaan engkau!!

ni kat area muzium budaya Banda Hilir....minah payung tak hengat

kat Taman Mini Malaysia...eh..eh..selimnya aiii..sebelah Fadlina tu Jerry ngan Mastura..dua-dua pun cikgu gak...


sekarang...

Fazilah...Orang Kuat POK..eksekutif pentadbiran..
bersama husband (ex classmate gak ni) dan baby boynya

Zarina..orang kuat Perputakaan Negeri Melaka

dah ada 3 cahaya mata

Maizlinda...baru habis buat PhD ..sekarang lecturer kat KUITHO


Fadlina...sekarang engineer kat MPMBB Melaka

Fadlina..ngan Fizo pelakon tu..


Aku..cikgu kat sabah..hik-hik

poyo...ahaks

Kami masih rapat...FB mungkin penghubung paling baik untuk kami sekarang..last jumpa..Maiz tak ada..sebab dia gi sambung belajar..kalau rayer tahun ni dapat berjumpa ..kan best..

p/s...pada semua kawan-kawan saya ambik gambar dari FB anda yer...jangan marah ekkk

2 comments:

syah shah said...

waahh.. solehah aje akak pegi jenjalan pakai baju kurung... hihihihi :P :P

saya dulu bulehlaa... skang ni sepasang baju kurung pon takde dalam almari... Hohohohohoh :P :P

nordee said...

dulu-dulu memang jalan pakai baju kurung...sekarang dah beranak pinak..tak sempat nak melaram dah...ahaks